Nieuwsbrief 25 april

Laatst bijgewerkt: mei 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 25 april

Rouwexpert Manu Keirse: ‘Je moet verlies niet verwérken, maar eerder overleven.’

Bij een rouwproces kan een gevoel van onmacht de kop opsteken, waarover rouwexpert Manu Keirse zegt: ‘Het is heel normaal dat je je onmachtig voelt als je over iets niets weet’. Inzicht in het rouwproces kan dus helpen, en dus nodigde hartcoherentiecoach Katrien Geeraerts Manu Keirse uit om zijn inzichten en ervaringen te delen tijdens een lezing.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Rosacea: oorzaak, symptomen en hoe behandelen?

Rosacea is een ongevaarlijke maar ontsierende huidafwijking in het gelaat. Het meest opvallende symptoom is de felrode kleur van de wangen en de neus. Wat is de oorzaak van rosacea? En wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Vertrouw je buikgevoel, Yakult leert je hoe.

ADVERTORIAL
Je gezondheid begint in je darmen. Door te sporten houd je hen, en dus ook je hoofd en je hele lijf, gezond. Yakult wil je daarbij helpen. Met hun coachingprogramma vermijd je darmongemakken bij het sporten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Gezwollen ooglid: wat kan je doen aan een ooglidontsteking?

Een ontstoken ooglid of blefaritis is een vrij veel voorkomende en vaak langdurig aanslepende of steeds terugkerende chronische ontsteking van de oogleden. Hoe ontstaat zo'n ooglidontsteking en wat kan je eraan doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Welke soorten eczeem zijn er?

Eczeem is een verzamelnaam voor allerlei soorten huiduitslag. De huid is aangetast door: roodheid, schilfering, warmte, zwelling, rode bultjes, vochtblaasjes, vochtafscheiding, korstjes en krabeffecten. Er zijn verschillende soorten eczeem. We zetten de meest voorkomende op een rij.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 25/04/2023 , bijgewerkt op 03/05/2023
volgopfacebook

volgopinstagram