Nieuwsbrief 24 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 24 oktober

Hoe kan je zelf gelukkiger worden?

Steeds vaker klinkt het onder psychologen dat je geluk zelf in de hand hebt. We geven een greep uit de talloze dingen die je kan doen om gelukkiger te worden.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ingegroeide teennagel: wat doen?

De nagels regelmatig recht afknippen, verkleint de kans op ingroeiende nagels. Eens de nagel toch ingegroeid is, zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden, afhankelijk van de ernst van ingroeiing van de nagelrand.

Lees verder

Gezondheid.be

Getuigenis buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Bij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap groeit een vruchtje buiten de baarmoeder, meestal in de eileider, waardoor die alsmaar meer onder druk komt te staan en kan openscheuren. Dat veroorzaakt een bloeding in de buik van de mama, die levensbedreigend kan zijn. Sofie vertelt haar verhaal.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is een bloemkooloor en kan je er iets aan doen?

Een bloemkooloor of bokseroor (subperichondriaal hematoom) is een misvorming van het oor die veroorzaakt wordt door een harde klap. Je ziet het vaak bij beoefenaars van vechtsporten en rugby, maar iedereen die een verwonding aan het buitenoor oploopt, kan bloemkooloor ontwikkelen.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe maak je champignons schoon?

Het assortiment paddenstoelen is groot. De witte champignon is het best gekend in onze keuken. Maar ook de reuzenchampignon, de kastanjepaddenstoel, de oesterzwam en de shii-take winnen aan belangstelling. Maar mag je paddenstoelen nu wel of niet spoelen met water?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/10/2022 , bijgewerkt op 28/10/2022
volgopfacebook

volgopinstagram