Nieuwsbrief 24 april

Laatst bijgewerkt: april 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 24 april

9 tips tegen puistjes: wat moet je wel of niet doen?

80 procent van de bevolking tussen 11 en 30 jaar heeft last van puistjes. Het is dus een veelvoorkomend probleem dat iemands zelfvertrouwen danig kan ondermijnen. Om ontsierende littekens te voorkomen, kan je puistjes maar beter voorkomen. De juiste routines kunnen daarbij helpen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

De ziekte van Hodgkin en non-Hodgkin lymfomen

Wanneer de lymfecellen zich abnormaal gaan ontwikkelen en beginnen woekeren, spreekt men van lymfeklierkanker of lymfoom. Lymfomen worden in twee categorieën verdeeld: Hodgkin- en non-Hodgkin-lymfomen. Wat is het verschil precies?

Lees verder

Gezondheid.be

Moet jij ook elke dag calcium innemen?

ADVERTORIAL
Calcium is belangrijk voor je botten maar je wordt al die poedertjes en de krijtsmaak snel beu. De oplossing: calcium + vitamine D in een sliktablet!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Vaginale afscheiding: wat is witverlies?

De heldere, witachtige vloeistof die je vagina produceert, ook witverlies genaamd, houdt de vagina netjes en is een graadmeter voor je oestrogeenniveau. Alert zijn voor plotse veranderingen van het witverlies is belangrijk, omdat dit kan wijzen op een gezondheidsprobleem.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: kip met geblakerde citroen en halloumi

Een snelle kip-halloumischotel, met op de bodem een heerlijk zoet en 'citroenig' kruidensausje waarin je elke hap kunt doppen. Deze kip is de volgende dag trouwens erg lekker op een stokbroodje. 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 24/04/2023 , bijgewerkt op 28/04/2023
volgopfacebook

volgopinstagram