Nieuwsbrief 23 september

Laatst bijgewerkt: oktober 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 23 september

Wat zijn mogelijke oorzaken van kanker?

Waarom de ene persoon kanker krijgt en de andere niet, is niet altijd te verklaren. Wel zijn er factoren bekend, die het risico op kanker vergroten. In veel gevallen ontstaat kanker door een combinatie van deze factoren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen en gevolgen van een ijzertekort?

Een ijzertekort komt vaak voor en kan vervelende en ernstige gevolgen hebben. Het mineraal speelt immers een belangrijke rol in je lichaam. Wat zijn de symptomen van een ijzertekort, wie loopt meer risico en wat kan je doen om een tekort aan ijzer te vermijden?

Lees verder

Gezondheid.be

Het gouden duo: kurkuma en sporebiotica !

ADVERTORIAL
Vooral kurkuma en sporebiotica zijn erg in trek dezer dagen. In heel wat studies heeft de superfood kurkuma de optimale werking voor soepele spieren en gewrichten aangetoond. Wil je weten waarom zowel een goede maagfunctie als soepel bewegen belangrijk zijn, lees dan snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom is een wandeling in de natuur zo goed voor je mentale gezondheid?

Uit onderzoek blijkt dat er een direct verband is tussen een wandeling in de natuur en geestelijke gezondheid. Een uur wandelen in het bos vermindert zichtbaar stressmarkers in de hersenen.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom gaan kinderen nagelbijten en hoe kan je het afleren?

Eén op vier mensen zou op de nagels bijten. Bij schoolgaande jongeren zou dat zelfs bijna de helft zijn, bij volwassenen daarentegen nauwelijks 5 op 100. Nagelbijten houdt enkele risico's in. Hoe kan je ermee stoppen?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/09/2022 , bijgewerkt op 03/10/2022
volgopfacebook

volgopinstagram