Nieuwsbrief 23 januari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 23 januari

Wat zijn de symptomen van perfectionisme?

Hoewel gezond perfectionisme zelfmotiverend kan werken en je kansen op succes verhoogt, mag de slinger niet doorslaan. Een ongezonde vorm van perfectionisme kan je namelijk verlammen, isoleren en ongelukkig maken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe omgaan met een depressie: verschillende behandelingen

Een depressie is een aandoening die valt onder de 'stemmingsstoornissen'. Het is een aandoening van de stemming en gevoelens. Van een depressieve stemming is sprake als er gedurende een langere periode een niet normale somberheid en/of lusteloosheid bestaat.

Lees verder

Gezondheid.be

Deze baby-essentials mogen niet ontbreken in de kleerkast van je kindje

ADVERTORIAL
Babykleding uitkiezen is leuk en soms zelfs verslavend, maar wat heb je nu écht nodig en hoeveel stuks telt de garderobe van je kindje best? We sommen het op in een handige checklist en tippen de leukste baby-essentials van C&A.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Pijnstillers: wat is diclofenac?

Artsen schrijven diclofenac vaak voor bij gewrichtsaandoeningen zoals artritis of reuma, maar ook bij menstruatiepijn en migraine. Diclofenac zou echter ernstigere bijwerkingen hebben dan andere ontstekingsremmers.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: homemade choco

Wat is er lekkerder als ontbijt dan een boterhammetje met choco? Dit is een gezonde smeerpasta met een stevige chocoladekick.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/01/2023 , bijgewerkt op 02/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram