Nieuwsbrief 23 februari

Laatst bijgewerkt: maart 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 23 februari

Is HPV-vaccinatie nuttig voor volwassenen?

Het humaan papillomavirus (HPV) is een virusinfectie die baarmoederhalskanker veroorzaakt. Vaccinatie tegen HPV voordat je seks hebt, kan het risico op kanker verkleinen. Maar is het voor een volwassen vrouw nog steeds de moeite waard om zich te laten vaccineren?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Omgaan met een depressie: wat kan je zelf doen?

Een depressie hakt in op alle aspecten van je leven. Je eigenwaarde zakt weg, je mijdt sociale contacten en je hebt nergens zin in of energie voor. Hulp is essentieel, maar er zijn ook dingen die je zelf kan doen.

Lees verder

Gezondheid.be

Heldere taal, waar je ook bent

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen. En met Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Arbeidsongeschikt: hoe een uitkering aanvragen als werknemer of zelfstandige?

Als je niet kan gaan werken door een ziekte of een ongeval, dan ben je arbeidsongeschikt. Mogelijk heb je recht op een uitkering. Aan welke voorwaarden moet je voldoen, en hoe kan je die uitkering aanvragen?

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: omgaan met pijn

Hoe komt het dat wij bepaalde dingen als pijnlijk ervaren? Wat is de invloed van onze hersenen in het voelen van pijn? Zit pijn tussen onze oren? Hoe verschilt langdurige pijn van kortstondige of acute pijn? Hoe behandelen we pijn en hoe kan jij een stap zetten in het voorkomen van pijnklachten?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/02/2023 , bijgewerkt op 04/03/2023
volgopfacebook

volgopinstagram