Nieuwsbrief 23 december

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 23 december

Covid-19: wanneer loop je buitenshuis het grootste risico op besmetting?

Sommigen zeggen dat het risico bijna nihil is, volgens anderen is de dreiging in alle omstandigheden reëel. Kunnen we een indeling maken van de situaties buitenshuis waarin het risico op overdracht van het SARS-CoV-2 coronavirus het grootst is?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Stress slecht voor geheugen: deze tips kunnen helpen

Onderzoek bewijst dat mensen moeite hebben met het onthouden van informatie die ze leerden voor en tijdens een stressperiode, Stress-expert Dr. Luc Swinnen vertelt hoe dat komt en geeft ook enkele tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Hyaluronzuur: actief ingrediënt voor een jonge huid

ADVERTORIAL
Hyaluronzuur is een eiwit dat van nature door het lichaam wordt geproduceerd. De grootste reserve wordt in de huid opgeslagen. Vanaf de leeftijd van 20 neemt de hoeveelheid van deze verjongende stof echter af...

Lees meer,...

Gezondheid.be

Plexr soft: overtollige huid verwijderen zonder snijden

Plexr soft surgery is een nieuwe, niet-chirurgische technologie die men gebruikt voor verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollig huid. In tegenstelling tot chirurgische behandelingen is voor Plexr geen algemene verdoving nodig en is de hersteltijd veel korter.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom kun je doodgaan na het eten van een pinda?

"A kiss from death", kopte een krant toen een meisje overleed na een zoen van haar vriendje die pindakaas gegeten had. Het verhaal bleek niet helemaal te kloppen, maar er gaan wel degelijk mensen dood na het eten van een pinda.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/12/2021 , bijgewerkt op 10/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram