Nieuwsbrief 23 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 23 augustus

Veelvoorkomende oorzaken van pijn aan de heup

Pijn aan de heup is een veelvoorkomende klacht die verschillende oorzaken kan hebben. Afhankelijk van de oorzaak, is er een passende behandeling. We zetten enkele mogelijke oorzaken en behandelingen op een rij.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Behandeling van astma bij kinderen

In grote lijnen is de behandeling van kinderen met astma niet anders dan die van volwassenen. Welke medicijnen je kind nodig heeft, hangt af van de ernst van de klachten en hoe vaak de klachten opduiken.

Lees verder

Gezondheid.be

Virusmyocarditis of hartspierontsteking

Blijft een verkoudheid aanhouden? Voel je je na anderhalve week nog steeds moe en futloos, of heb je last van vochtophoping in je benen, een druk op je borst en een onregelmatige pols? Dan laat je beter je hart even onderzoeken om een myocarditis tijdig op te sporen.

Lees verder

Gezondheid.be

Kan je angst uitschakelen?

Heel wat mensen lijden aan angststoornissen, variërend van injectiefobie, claustrofobie, hondenfobie tot paniekaanvallen in de auto. Ze weten dat hun angst niet reëel is. Toch lukt het zelden om zo’n angst weg te redeneren. Hoe ontstaat zo'n angst, en hoe kom je er vanaf?

Lees verder

Gezondheid.be

Zo krijg je die vervelende uiengeur van je handen

Ajuinen hebben heel wat te bieden. Ze zorgen niet alleen voor smaak in je gerecht, een ui is ook een zeer gezonde groente. Maar hoe krijg je die vervelende geur van je handen als je een uitje hebt gesneden?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 23/08/2022 , bijgewerkt op 30/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram