Nieuwsbrief 21 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 21 maart

Waarom hebben zoveel midlifers last van slaapproblemen?

Een goede nachtrust, het is een probleem dat veel mensen bezighoudt en vooral vrouwen in de (post)menopauze hebben er last van. Wat zijn de oorzaken en vooral wat kan je eraan doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Gezond koken: Hoe maak je zelf aquafaba en waarvoor gebruik je het?

De vloeistof uit het blikje kikkererwten die je hoogstwaarschijnlijk weggiet, kan je zomaar recycleren als keukeningrediënt. Het is veganistisch, kost je niks, en je kan het opkloppen tot een dik schuim, zodat het er net zo uitziet als opgeklopt eiwit.

Lees verder

Gezondheid.be

Al gehoord van een borstvoedingspremie?

We moeten je waarschijnlijk niet meer vertellen dat borstvoeding een uitstekende start is voor je baby. Maar ook voor jou zijn er voordelen verbonden aan het geven van borstvoeding… en die laten zich zelfs tot in de portemonnee voelen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is gezonder: koken of stomen?

Veel mensen denken dat het gezonder is om groenten te koken op het fornuis dan om ze gaar te stomen in een microgolfoven, maar klopt dat eigenlijk wel? Je hoort het antwoord in dit korte filmpje van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Gezondheid.be

Kip met gedroogde abrikozen, knoflook en tomaat

Een gezond gerecht met een fantastische smaak dat snel klaar is.  Het recept komt uit het boek 'Ik eet zo graag' van Pascale Naessens.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/03/2022 , bijgewerkt op 31/03/2022
volgopfacebook

volgopinstagram