Nieuwsbrief 21 februari

Laatst bijgewerkt: maart 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 21 februari

Wat maakt yoga zo gezond?

Yoga is een totale work-out die alle hypes heeft overleefd. Een archaïsch monument van meer dan 5000 jaar oud, maar nog steeds trendy en efficiënt. We zetten de verschillende soorten én de gezondheidsvoordelen op een rij.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe vaak moet je lakens verversen?

Volgens een onderzoek uit 2012 van de Amerikaanse National Sleep Foundation verschoont 91 procent van de mensen hun lakens om de week. Volstaat dat? Wat zeggen experts?

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe stimuleer je kinderen om mooi samen te spelen?

Echt samen spelen, kan pas rond de leeftijd van 4 jaar. En ook dan is het nodig om af en toe bij te sturen. Hoe reageer je dan best als twee kindjes uit zijn op hetzelfde speeltje? En hoe kan je dat samenspel stimuleren? Logopediste en orthopedagoge Tine Seghers geeft tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Bloedkankers: mogelijke behandelingen

Er bestaan meerdere behandelingsmethoden van leukemie en lymfoom die apart of samen worden toegepast, afhankelijk van de situatie van de patiënt. 

Lees verder

Gezondheid.be

Draagmoederschap in België: wetgeving en procedure

Het is vaak een hobbelige weg, maar draagmoederschap kan een oplossing zijn voor personen die zelf niet zwanger kunnen worden. In België zijn er enkele fertiliteitscentra die dit traject begeleiden. Wie komt in aanmerking en hoe verloopt het hele proces?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/02/2023 , bijgewerkt op 04/03/2023
volgopfacebook

volgopinstagram