Nieuwsbrief 21 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 21 februari

Pollenalarm in België: symptomen hooikoorts gelijkaardig aan die van covid-19

De stations van AirAllergy melden dat het pollenseizoen van de els en de hazelaar is gestart. Mensen die gevoelig zijn voor dit soort stuifmeel of die in de buurt van deze bomen wonen, zullen waarschijnlijk de eerste symptomen van allergie voelen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ooglidcorrectie: waarom, hoe verloopt de operatie en hoeveel kost ze?

Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde esthetische ingrepen. Zowel bij een onderste als een bovenste ooglidcorrectie wordt er een strookje huid met onderliggend vetweefsel en bijhorend spierweefsel verwijderd. 

Lees verder

Gezondheid.be

Vermoeid? Misschien heb je wel een vitaminetekort?

ADVERTORIAL
Voel je je vermoeid of geïrriteerd? Slaap je slecht of heb je last om de slaap te vatten? Misschien heb je wel een tekort aan vitamines. Leer de signalen herkennen die wijzen op zo’n tekort, en ontdek wat je kan doen. 

Lees verder

Gezondheid.be

Wanneer is een shake gezond?

Het verschil tussen een gezonde en ongezonde shake hangt grotendeels af van de kwaliteit en kwantiteit van de ingrediënten. De grootste valkuil is dat ze vaak grote hoeveelheden toegevoegde suiker bevatten en daardoor de voedingswaarde van de shake verminderen.

Lees verder

Gezondheid.be

Raclette met butternut en witloofslaatje

Raclette is winterse gezelligheid pur sang: smeuïge gesmolten kaas die hier op gedroogde ham en gebakken butternut wordt gedrapeerd. Een heerlijke lunch, zonder de pannetjes, waar de vettige textuur van de kaas en de zoete butternut worden vergezeld door een fris witloofslaatje.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 21/02/2022 , bijgewerkt op 25/02/2022
volgopfacebook

volgopinstagram