Nieuwsbrief 20 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 20 maart

Kan je te veel vitamines slikken?

Onlangs stierf een man die dagelijks een hooggedoseerd vitamine-D-supplement slikte gedurende twee maanden, terwijl het eigenlijk bedoeld was voor maandelijkse inname. Hoewel dit uitzonderlijk is, toont het wel aan dat een overdosis aan vitamines niet zonder gevaar is. Met welke vitamines moet je opletten en hoe merk je dat je te veel neemt?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Ziekte van Ménière: draaiduizelig, gehoorverlies en oorsuizen

De ziekte van Ménière is een eerder zeldzame aandoening aan het binnenoor die gepaard gaat met een combinatie van drie typische klachten: draaiduizeligheid, gehoorverlies en oorsuizen.

Lees verder

Gezondheid.be

Heldere taal, waar je ook bent

ADVERTORIAL
Een goed gesprek doet wonderen. En met Phonak Audéo Lumity hoef je geen woord te missen, want elke stem komt klaar en duidelijk binnen. In welke situatie ook.

Ontdek Lumity

Gezondheid.be

Prostaatkanker: symptomen en behandeling

Prostaatkanker is in de industriële landen samen met longkanker en darmkanker de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Dit heeft te maken, enerzijds, met het feit dat de mensen steeds ouder worden, en anderzijds dat de kanker steeds vroeger ontdekt wordt.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: gezonde broccolisoep

Op zoek naar een recept voor gezonde broccolisoep die in een wip klaar is, waar het hele gezin van smult? Probeer dit recept eens, uit het boek '5 kilo minder in 5 weken'.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 20/03/2023 , bijgewerkt op 26/03/2023
volgopfacebook

volgopinstagram