Nieuwsbrief 20 januari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 20 januari

3 redenen waarom katten goed zijn voor onze gezondheid

Katten doen hun eigen zin en zijn soms heel ondankbaar en onvoorspelbaar, en toch vinden we ze geweldig. Hoe komt dat? En welke effecten hebben ze op onze gezondheid? Wetenschappers hebben zich over de kwestie gebogen. Hier zijn de resultaten van hun onderzoek.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

THT en TGT: mag je voedingsmiddelen nog opeten na hun vervaldatum?

Wat betekenen THT en TGT? Mag je vis en vlees nog opeten wanneer de vervaldatum op de verpakking verstreken is? En hoe zit het met yoghurt, wat doe je ermee na de houdbaarheidsdatum?

Lees verder

Gezondheid.be

Pijn op de borst: welke soorten angina pectoris zijn er?

Angina is de term die men gebruikt voor pijn op de borst door een verminderde bloedtoevoer naar het hart. Angina is een ernstige aandoening en het is belangrijk dat je tijdig medische hulp inroept.

Lees verder

Gezondheid.be

Shiatsu: drukpuntmassage tegen pijn en onverwerkte emoties

Wie op zoek is naar manieren om gezonder te leven en zich te leren ontspannen, komt al snel uit bij traditionele Chinese of Japanse tradities. Wat yoga en accupunctuur is, moeten we je niet meer vertellen, maar misschien kan je wel een woordje uitleg gebruiken bij shiatsu?

Lees verder

Gezondheid.be

Hoelang kan je de verschillende soorten flesvoeding bewaren?

Er zijn heel veel verschillende manieren om je baby te voeden: borstvoeding, zelfbereide flesvoeding op basis van water en melkpoeder en een kant-en-klare melkvoeding in kartonnen doosjes. Maar hoelang kan je die verschillende soorten flesvoeding nu eigenlijk bewaren?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 20/01/2023 , bijgewerkt op 02/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram