Nieuwsbrief 20 december

Laatst bijgewerkt: december 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 20 december

Wat zegt de kleur van je stoelgang over je gezondheid?

Onze stoelgang bestaat uit afvalstoffen die het lichaam uitscheidt, onder andere onverteerde voedseldeeltjes, bacteriën en zouten. Soms varieert stoelgang in kleur, textuur, hoeveelheid en geur. Wat zegt jouw stoelgang over je gezondheid?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mogelijke oorzaken van kortademigheid

Ademen is zo vanzelfsprekend dat je er niet bij stilstaat. Als het moeite kost om je longen met voldoende lucht te vullen, ben je mogelijks kortademig. Iedereen kan er last van hebben, ook gezonde mensen. Wat zijn de mogelijke oorzaken? En wanneer moet je naar de dokter?

Lees verder

Gezondheid.be

Draag zorg voor je tanden… en het milieu!

ADVERTORIAL
Wordt het niet eens tijd dat we afstappen van de traditionele tandpastavorm en kiezen voor een een tandpasta die niet alleen goed is voor ons gebit, maar ook voor het milieu? 

Ontdek hem hier!

Gezondheid.be

Hoe lees je het etiket op een fles wijn?

Het etiket op een fles wijn bevat veel informatie over de kwaliteit en het karakter van de wijn. Als je leert hoe je het etiket moet ontcijferen, kan je de juiste keuze maken bij het kopen of proeven van een wijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Mag je kraanwater gebruiken voor de bereiding van een flesje?

Bijna alle ouders die hun kindjes flesvoeding geven, vragen zich af of ze daarvoor kraantjeswater of leidingwater mogen gebruiken in plaats van flessenwater, en zo ja, vanaf welke leeftijd? We zochten het voor je uit.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 20/12/2022 , bijgewerkt op 27/12/2022
volgopfacebook

volgopinstagram