Nieuwsbrief 20 december

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 20 december

Wat kan je doen om de kans op snurken te verminderen?

Snurkgeluiden ontstaan door een vernauwing in de luchtweg tussen de neus en de stembanden. Meestal gaat het om een vernauwing van de huig of het gedeelte van de keelholte achter de tong ten gevolge van de spierverslapping tijdens de slaap. Maar wat kan je eraan doen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn antioxidanten en wat doen ze voor onze gezondheid?

Antioxidanten zijn moleculen die schadelijke vrije radicalen in je lichaam bestrijden. Je lichaam heeft zijn eigen verdedigingssysteem van antioxidanten om vrije radicalen in toom te houden. Daarnaast vind je antioxidanten in voeding, vooral in fruit en groenten.

Lees verder

Gezondheid.be

Verstopte neus, hoest of irritatie ’s morgens ?

ADVERTORIAL
Wist je dat 1 op 4 Belgen last heeft van huisstofmijtallergie ? Allergologen geven hun mening over een natuurlijke oplossing die de symptomen snel doet verdwijnen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Recept: Pain de Jésus

Niets doet de keuken heerlijker geuren dan zelfgebakken brood of gebak. Deze pain de Jésus of kerstkoeken zijn om duimen en vingers van af te likken. Je hoort alleen maar 'jummie' aan de ontbijttafel op kerstmis.

Lees verder

Gezondheid.be

8 tips om een winterdip te verslaan

Wanneer de dagen korter worden, hebben heel wat mensen last van een winterdip. Enkele tips om de donkere maanden zonder problemen te overbruggen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 20/12/2021 , bijgewerkt op 10/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram