Nieuwsbrief 2 mei

Laatst bijgewerkt: mei 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 2 mei

Moet je je ongerust maken over een gezwel of knobbel in de hals?

Een zwelling in de nek of hals komt frequent voor bij mensen van alle leeftijden. De oorzaken variëren van aangeboren aandoeningen tot tumoren. In veel gevallen gaat het om een ontsteking, veroorzaakt door een eenvoudige infectie. Er zijn echter zwellingen die minder onschuldig zijn.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn gembershots gezond?

Een gembershot is een geconcentreerd drankje op basis van verse gember. Doordat ze zo geconcentreerd zijn, kunnen ze pittig smaken en beperkt men de dosis meestal tot één of twee slokken. Wat is de impact ervan op je gezondheid? En zijn er ook nadelen?

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom zijn kurkuma, boswellia en gember goed voor de gewrichten?

Tegenwoordig hoor je steeds vaker hoe goed kurkuma, boswellia en gember zijn voor je gezondheid. Wij leggen je uit hoe je kan genieten van de voordelen die kurkuma, boswellia en gember je bieden. Maar eerst: wat zijn ze eigenlijk?

Lees verder

Gezondheid.be

Zijn mensen van nature monogaam?

Zijn we geprogrammeerd zijn om voor altijd bij elkaar te blijven?  Johan Karremans (Radboud Universiteit) vertelt er alles over in dit online college van Universiteit van Nederland.

Lees verder

Gezondheid.be

Kip met geblakerde citroen en halloumi

Een snelle kip-halloumischotel, met op de bodem een heerlijk zoet en 'citroenig' kruidensausje waarin je elke hap kunt dopen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/05/2022 , bijgewerkt op 11/05/2022
volgopfacebook

volgopinstagram