Nieuwsbrief 2 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 2 januari

Op het leven!

Natuurlijk wensen we jullie vandaag een goede gezondheid, zoals dat de gewoonte is bij het begin van het nieuwe jaar. Alleen doen wij dat ook alle andere dagen van het jaar. Want gezondheid, dat is net wat onze redactie bezighoudt.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

20 tips om af te slanken zonder een ingrijpend dieet

Het is geen geheim wat de sleutel is om kilo’s te verliezen: minder of gezonder eten en meer bewegen. Maar er zijn een aantal handige trucjes en weetjes die je daarbij kunnen helpen en die helemaal niet drastisch zijn.

Lees verder

Gezondheid.be

Fentanyl: designerdrug en sterke pijnstiller

Fentanyl is een synthetische opiaat met een sterke pijnstillende werking. Hij zou vijftig keer krachtiger zijn dan heroïne en honderd keer krachtiger dan morfine. Artsen schrijven het middel voor bij plotse of langdurige hevige pijn, maar daarnaast is het ook een designerdrug.

Lees verder

Gezondheid.be

Drankneus: krijg je echt een rode neus van veel alcohol?

Een alcoholneus of drinkersneus is een rode, bobbelige en gezwollen neus. Men dacht lang dat alcoholmisbruik de oorzaak was, maar uit recent onderzoek blijkt dat het eigenlijk om een huidaandoening gaat: rhinophyma.

Lees verder

Gezondheid.be

De snelle, gezonde hap: romige broccolisoep

Je werk combineren met je kinderen, je liefdesleven en je sociaal leven is een hele uitdaging. Als je dan ook nog eens de tijd moet nemen om gezond te koken, loopt de boel helemaal in het honderd. Daarom geven wij je wat inspiratie voor een gezonde, snelle hap! Deze week: broccolisoep.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/01/2023 , bijgewerkt op 09/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram