Nieuwsbrief 2 februari

Laatst bijgewerkt: februari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 2 februari

Wat is het effect van een maand geen alcohol?

Alsmaar meer mensen zijn zich bewust van de risico’s en schadelijkheid van alcohol waardoor ze, al dan niet voor een bepaalde periode, alcohol afzweren. En een maand niet drinken biedt al heel wat voordelen, dat blijkt uit verschillende onderzoeken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe gevaarlijk is een infectie met stafylokokken?

Stafylokokken zijn huidbacteriën die van nature veelvuldig op de huid en in de neus van mensen en dieren aanwezig zijn. Soms geven ze aanleiding tot kleine huidinfecties of tijdelijke voedselvergiftiging, maar stafylokokken kunnen ook ernstige en zelfs dodelijke infecties veroorzaken.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe vitamine D snel en makkelijk op peil brengen?

ADVERTORIAL
Onze vitamine D is op het laagste niveau in de winter en het voorjaar. Ontdek hoe vitamine D op peil te brengen en geniet van zijn weldaden.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom jonge ouders zo vaak ruzie maken

Mama of papa worden is vaak een geweldig, maar ook een overweldigend gevoel. Plots moeten jullie met een extra persoon rekening houden, ééntje die totaal afhankelijk is van jullie. Dat heeft invloed op alle aspecten van jullie leven. Ook op jullie relatie en seksleven.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is een endoscopie en hoe verloopt de procedure?

Een endoscopie is een medische procedure waarbij een arts met een dunne, flexibele slang (endoscoop) de interne organen van het lichaam onderzoekt. Hoe verloopt een endoscopie, en wat zijn de risico's?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/02/2023 , bijgewerkt op 09/02/2023
volgopfacebook

volgopinstagram