Nieuwsbrief 2 december

Laatst bijgewerkt: december 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 2 december

Hoe gezond is een airfryer?

Airfryers worden als zoete broodjes verkocht. Je kan er voedsel in frituren, grillen of bakken. Hoewel niet iedereen dol is op de smaak van frietjes uit de airfryer, zou het een gezond alternatief zijn voor gefrituurd voedsel, dankzij het lagere gehalte aan vet en calorieën. Klopt dat ook?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

10 tips tegen gesprongen lippen

‘s Winters is de lucht koud en bevat hij weinig vocht. Daardoor droogt de bovenlaag van de huid uit en trekken de bloedvaatjes samen. Het resultaat: een droge, ruwe huid die gemakkelijk gaat schilferen. De lippen zijn bijzonder gevoelig voor dit fenomeen. Wat kan je eraan doen? En hoe kan je gesprongen lippen voorkomen?

Lees verder

Gezondheid.be

Innoverende oplossing voor allergie-gevoelige huid

ADVERTORIAL
La Roche-Posay ontwikkelde een uniek gamma huidverzorgingsproducten voor elk huidtype, aangepast aan elk huidprobleem. Voor mensen met een zeer gevoelige of allergie-gevoelige huid is er nu Toleriane Dermallergo.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Rodehond of rubella: symptomen, verloop en behandeling

Rodehond of rubella is een virale infectieziekte die getypeerd wordt door roze vlekjes over het hele lichaam. Rodehond is doorgaans niet ernstig voor kinderen, maar kan wel gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen, aangezien het virus de ongeboren baby kan aantasten.

Lees verder

Gezondheid.be

Meer mensen kiezen voor griepprik

De Vlaamse huisapothekers hebben dit griepseizoen al meer dan 1,3 miljoen griepvaccins afgeleverd aan patiënten, zo'n 16% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Deze stijgende vaccinatiegraad is belangrijk, want er wordt een moeilijk griepseizoen verwacht. 

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/12/2021 , bijgewerkt op 14/12/2021
volgopfacebook

volgopinstagram