Nieuwsbrief 2 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 2 augustus

10 tips: wat (niet) doen bij rugpijn?

Wie last heeft van rugpijn krijgt allerlei adviezen. Australische kinesitherapeuten evalueerden tien populaire, maar vaak ook ongelukkige, adviezen over rugpijn. Wat klopt en wat klopt niet? 
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe gezond is look?

Knoflook is bekend als een pittige smaakmaker maar lijkt ook al sinds mensenheugenis een medicinale doeal. Het is zogezegd goed voor het hart, de bloedvaten en de cholesterol, koude handen en voeten, het geheugen en de vitaliteit. Klopt dat ook?

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe kan je best je haar wassen?

Wil je je haar fris, glanzend en gezond houden? Was het dan niet te vaak en doe het vooral ook op de juiste manier. Enkele tips.

Lees verder

Gezondheid.be

Levercirrose: oorzaken, symptomen en behandeling

Levercirrose is een laat stadium van leverziekte. Veelvoorkomende oorzaken zijn alcoholmisbruik en hepatitis. De behandeling hangt af van wat de levercirrose veroorzaakt en de mate van beschadiging.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe genees je een depressie: praten of pillen?

Van pillen word je een zombie, van praten een egocentrische peuteraar die alleen maar verder wegzinkt in een depressie. Professor Koen Demyttenaere maakt al snel duidelijk dat dit vooroordelen zijn die niet kloppen. Maar wat is dan de meest efficiënte manier om een depressie te bestrijden?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 02/08/2022 , bijgewerkt op 10/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram