Nieuwsbrief 19 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 19 januari

Zorgt suiker voor haarverlies bij mannen?

Uit recente studies blijkt dat meer en meer mannen te maken krijgen met haarverlies. Ongezonde voeding is een van de oorzaken, dat bleek eerder al, maar onderzoekers hebben nu ontdekt dat ook de consumptie van met suiker gezoete dranken een rol kunnen spelen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat zijn de symptomen van klierkoorts en hoelang is het besmettelijk?

Hoewel klierkoorts ook wel de kusjesziekte wordt genoemd, raken de meeste mensen als kind besmet, tussen 1 en 4 jaar. Als je pas tijdens of na de puberteit besmet wordt, kan de ziekte wel behoorlijk wat symptomen geven en last veroorzaken.

Lees verder

Gezondheid.be

Incontinentieadvies op maat bij Goed thuiszorgwinkel

ADVERTORIAL
Laat incontinentie je leven niet ontregelen. Kom langs bij een specialist incontinentiezorg bij Goed en ga voluit voor comfortabel leven.

Klik hier voor incontinentieadvies op maat.

Gezondheid.be

Wanneer heb je overgewicht/obesitas?

Overgewicht hebben, houdt bepaalde gezondheidsrisico’s in. Als je te zwaar bent en te veel vetmassa hebt, loop je onder andere risico op gewrichtsproblemen en hart- en vaatziekten. Bij ernstig overgewicht is er sprake van obesitas. Waar ligt de grens?

Lees verder

Gezondheid.be

Podcast: hoe kan je je huid best verzorgen?

Hoe houd je je huid gezond en wat doe je bij huidproblemen? De podcast-gast van deze aflevering is dermatoloog Liesbeth van der Rhee van het Huid Medisch Centrum in Amsterdam. Ze vertelt hoe je dit bijzondere orgaan het best verzorgt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/01/2023 , bijgewerkt op 25/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram