Nieuwsbrief 19 december

Laatst bijgewerkt: december 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 19 december

Heeft een man meer seksueel verlangen dan een vrouw?

"Wat ik het vaakst in mijn praktijk tegenkom, is dat meneer te veel goesting heeft en mevrouw te weinig. Hoe meer meneer zijn best doet, hoe kleiner het seksueel verlangen van mevrouw lijkt te worden. Abnormaal? Helemaal niet", zo vertelt relatietherapeute Vanessa Muyldermans.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Welke soorten therapie zijn er?

Afhankelijk van welke aandoening wordt behandeld, is de ene therapievorm al passender dan de andere. Er zijn grofweg vier soorten psychotherapie: de psychoanalyse, de (cognitieve) gedragstherapie, de ervaringsgerichte therapie en de systeemtherapie.

Lees verder

Gezondheid.be

Vaak ziek? Misschien heb je een PID (primaire immuundeficiëntie)

Dat we vaker verkouden zijn in de winter dan in de zomer, is normaal. Maar bij sommige mensen is ziek zijn veeleer regel dan uitzondering. Ze hebben voortdurend infecties en zijn kind aan huis bij de dokter. Klinkt dit scenario bekend, dan is er misschien meer aan de hand.

Lees verder

Gezondheid.be

10 tips tegen gesprongen lippen

‘s Winters is de lucht koud en bevat hij weinig vocht. Daardoor droogt de bovenlaag van de huid uit en trekken de bloedvaatjes samen. Wat kan je doen tegen die 'gesprongen' lippen?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: knolseldersoep

Knolselder is de verdikte eetbare wortel van de selderplant. Je kan hem zowel koud als warm eten en de smaak is pittig, lekker kruidig en aromatisch. Probeer zeker eens deze zachte soep met een mosterdsmaak.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 19/12/2022 , bijgewerkt op 20/12/2022
volgopfacebook

volgopinstagram