Nieuwsbrief 18 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 18 augustus

Hoe ga je constructief om met gevoelens van boosheid?

Als je kwaadheid voelt opborrelen, voel je dat je grenzen worden overschreden. Door boos te worden, uit je die gevoelens. Je komt zo op voor jezelf en beschermt je integriteit. Sommigen gaan echter overreageren, of die gevoelens net opkroppen. Hoe ga je constructief om met boosheid?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe werkt voetreflexologie?

Onze voeten zijn de spiegel van ons lichaam. Ze bestaan uit een aantal ‘reflexzones’ die corresponderen met een orgaan of een ander lichaamsdeel. Door die zones te bewerken, bewerk je onrechtstreeks ook de lichaamsdelen die ermee in verband staan.

Lees verder

Gezondheid.be

Getuigenis: werken met fibromyalgie

Patiënten met fibromyalgie hebben onder andere last van chronische pijn, zware vermoeidheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, darmklachten, angst en stress en concentratiestoornissen. Kan je werken met fibromyalgie? En hoe gaat dat dan? Tessa vertelt haar verhaal.

Lees verder

Gezondheid.be

Werkt sla kalmerend en slaapverwekkend?

De Latijnse naam van het plantengeslacht sla, is Lactuca. Hierin vinden we het woord lac of melk terug. Dit verwijst naar het witte vocht dat bij de bladbasis wordt afgescheiden. Het is precies in dat sap dat het antwoord op onze vraag zit.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is die knoop in je maag als je je slecht voelt?

Wat is die knoop in je maag als je je slecht voelt? Gastro-enteroloog Heiko De Schepper van UAntwerpen neemt een kijkje in onze darmen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 18/08/2022 , bijgewerkt op 23/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram