Nieuwsbrief 18 april

Laatst bijgewerkt: april 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 18 april

Welke soorten allergenen zijn er?

Wanneer je allergisch bent, reageert je lichaam ten onrechte op specifieke stoffen die het als gevaarlijk beschouwt. Waarom mensen wel of niet allergisch reageren, is nog niet helemaal duidelijk, maar allergieën zijn wel vaak genetisch bepaald.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Getuigenis: fibromyalgie

Op 25-jarige leeftijd veranderde het leven van Sandra radicaal. Ze kreeg pijn. Overal, onophoudelijk en bijna onhoudbaar. Na een lange zoektocht en nog langere lijdensweg viel uiteindelijk de diagnose: fibromyalgie. Haar verhaal.

Lees verder

Gezondheid.be

Vandaag al een goeie daad gedaan ?

ADVERTORIAL
Help iemand om te stoppen met roken door hem/haar bij te staan als “buddy”. Stichting tegen Kanker rekent op jou om het verschil te maken.

Ontdek hier hoe het in z’n werk gaat.

Gezondheid.be

Recept: Spinaziesoep met citroen en tahin

Een frisse, zurige soep die vol lekkers zit. De royale scheut intense tahinsaus die vlak voor het serveren eringaat, zorgt voor een extra smaakkick.

Lees verder

Gezondheid.be

Lezing: Hoe werkt verslaving?

Alcohol. Drugs. Gokken. Pillen. Gamen. Seks. Het kan je leven beheersen. Maar hoe werkt verslaving? Wat gebeurt er in onze hersenen als we langdurig roesmiddelen gebruiken? Psychiater en verslavingsexpert Prof. Geert Dom gaat dieper in op deze thematiek.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 18/04/2022 , bijgewerkt op 29/04/2022
volgopfacebook

volgopinstagram