NIeuwsbrief 17 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 17 oktober

Zijn groenten uit blik gezond?

Al kan je dicussiëren over de smaak en textuur van groenten uit blik, je tovert ze in geen tijd op tafel en ze zijn budgetvriendelijk op de koop toe. Maar zijn ze even gezond als de verse of diepgevroren variant?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Menopauze: wat kan je zelf doen tegen overgangsklachten?

De overgang is een proces waarin lage hormoonspiegels diverse symptomen kunnen uitlokken. Deze klachten kunnen zowel lichamelijk als emotioneel zijn en een impact hebben op het leven van een vrouw. Menopauzeconsulente Chris Van Gaver vertelt wat je kan doen om de symptomen te verlichten.

Lees verder

Gezondheid.be

10 lezeressen testten de hydraterende intieme gel Mucogyne

ADVERTORIAL
Wie dacht dat hydraterende intieme gel enkel in de menopauze van pas komt, heeft het fout. Uit de oproep naar kandidaten voor een testing van Mucogyne bleek al snel dat veel meer vrouwen op zoek zijn naar zo'n intieme gel dan je zou denken. Elk met een eigen drijfveer. 

Lees maar mee...

Gezondheid.be

Waarom en hoe moet je je blaas volledig leegplassen?

Blaasretentie of urineretentie houdt in dat je niet spontaan kan plassen bij een volle blaas of dat je niet in staat bent om je blaas helemaal te legen. Dat is nochtans belangrijk. We vertellen je waarom, en hoe je dat kan doen.

Lees verder

Gezondheid.be

Recht op deconnectie beschermt mentale welzijn van werknemers

De digitale revolutie heeft ervoor gezorgd dat we altijd en overal bereikbaar zijn, en de opkomst van thuiswerk heeft de grens tussen werk en privé nog meer vervaagd. Het recht op deconnectie moet verandering brengen, maar wat is dat precies? En hoe kan je deconnecteren?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/10/2023 , bijgewerkt op 23/10/2023
volgopfacebook

volgopinstagram