Nieuwsbrief 17 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 oktober

Is elke dag soep drinken gezond?

Soep is een goede manier om kinderen groenten te doen eten of ze te laten wennen aan de smaak ervan, maar ook voor volwassenen is dagelijks een tas soep drinken een goed idee. Als je ze op de juiste manier bereidt tenminste, want hoe gezond de soep is, hangt af van verschillende factoren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Iridocyclitis: oogontsteking met kans op blindheid

Iridocyclitis is een ontsteking van de iris (regenboogvlies) en het straalvormig lichaam van het oog. Dat is het deel van het oog achter de iris dat zaken in je gezichtsveld scherpstelt. Van zodra je symptomen van iridocyclitis opmerkt, moet je naar de oogarts gaan, om blijvende schade te vermijden.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe breng je je immuunsysteem in vorm voor komende winter?

ADVERTORIAL
Nu de dagen donkerder worden en de temperatuur langzaam zakt, maken we ons stilaan klaar voor de komende wintermaanden. Hoe kan je je immuunsysteem een boost geven zodat je lichaam gewapend is tegen virussen en bacteriën?

Lees hier hoe.

Gezondheid.be

Spinnen zijn zelden gevaarlijk

Alhoewel 6 op 10 Belgen zegt schrik te hebben van spinnen zijn er maar een paar spinnen die gevaarlijk kunnen zijn voor de mens, zoals de zwarte weduwe, de hobospin, de Australische Roodrugspin en de bruine kluizenaar.

Lees verder

Gezondheid.be

Het gevaar van een (dikke) jas in een autostoel

Doe jij de jas van je kindje altijd uit voor je 'm in de autostoel vastklikt? Well, you should, ook als je gehaast bent en zelfs als je maar vier straten verder moet zijn. We leggen je graag uit waarom.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/10/2022 , bijgewerkt op 24/10/2022
volgopfacebook

volgopinstagram