Nieuwsbrief 17 november

Laatst bijgewerkt: november 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 17 november

Hoe gezond is seks nu eigenlijk?

Seks versterkt de relatie met je partner en is bovendien goed voor jouw lichaam en geest. Maar over welke gezondheidsvoordelen gaat het dan exact, en hoe vaak moet je seks hebben om die voordelen te ervaren?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Zijn ovenbereide frietjes gezonder dan gefrituurde?

Frieten horen niet meteen thuis in de categorie ‘gezonde voeding’, maar ze maken nu eenmaal deel uit van onze eetcultuur. Scoren ovenbereide frietjes dan misschien beter?

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma, superfood voor de gewrichten en de… maag!

ADVERTORIAL
Belangrijk nieuws voor je maag en… gewrichten! Wil je weten waarom kurkuma in synergie met andere superfoods bijdraagt tot een optimale spijsvertering en maagfunctie, maar ook tot soepele gewrichten? Ontdek het hier.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Bekkenbodemproblemen: gratis Selfcheck

Eén op twee vrouwen krijgt ooit te kampen met bekkenbodemproblemenen toch rust er nog steeds een taboe op het onderwerp. Het informatieplatform The Pelvic Floor biedt sinds kort een gratis Selfcheck aan met advies op maat.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je doen als je baby of kind verkouden is?

Wat kan je doen tegen een loopneus, verstopte neus en hoest? Zijn er doeltreffende natuurlijke middeltjes om de verkoudheid van een baby of peuter te behandelen, en wat als die niet volstaan? We zetten alle info op een rij.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/11/2022 , bijgewerkt op 24/11/2022
volgopfacebook

volgopinstagram