Nieuwsbrief 17 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 17 juni

Met deze tips slaap je wel goed als het warm is

Als het kwik stijgt, vinden veel mensen het moeilijker om in slaap te vallen. Hoe hou je het hoofd (en je bed) koel bij hoge temperaturen? Enkele tips.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Hoe gezond is een watermeloen?

Wist je dat een watermeloen familie is van de komkommer? Het is eigenlijk ook een groente en geen fruit zoals velen denken. Je vindt hem tegenwoordig het hele jaar door in de supermarkt, maar in de zomer is hij het lekkerst. We zetten enkele gezondheidsvoordelen van watermeloen op een rij.

Lees verder

Gezondheid.be

Tatoeage of permanente make-up verwijderen

Vroeger was het verwijderen van een tatoeage bijna onmogelijk. Dat gebeurde met zuren, of door schaven of snijden. Dat was een pijnlijke zaak en ging altijd gepaard met blijvende littekens. Tegenwoordig bestaan er gelukkig betere methodes.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je doen tegen aften op je tong?

Een aft is een soort zweertje dat zich in de mond kan vormen, ook op de tong. Een aft op de tong kan zeer pijnlijk zijn, en het moeilijker maken om te eten. De blaasjes zijn gewoonlijk rond van vorm, minder dan 10 millimeter groot in doorsnede, en wit of geel met een rode rand. Wat kan je doen?

Lees verder

Gezondheid.be

Mijn verhaal: Een Spontane klaplong

Nicolette (35) is 1,70 m groot, weegt een gezonde 60 kg en is mama van twee kinderen. Haar jongste was net 10 maanden oud geworden toen ze plots iets raars voelde in haar rechterschouder en long. Een spontane klaplong, zo bleek. Haar verhaal.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/06/2022 , bijgewerkt op 24/06/2022
volgopfacebook

volgopinstagram