Nieuwsbrief 17 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 januari

Waarom je zwaarder wordt met de jaren

Met ouder worden verandert je lichaam. Waar jonge mensen veelal eten wat ze willen zonder gevolgen, komen de kilo's er bij de ouderen gemakkelijk bij. Hoe komt het dat je gemakkelijk te zwaar wordt met het stijgen van de leeftijd? En kun je dit proces afremmen?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Tournée Minérale: ontdek zelf de voordelen van een alcoholvrije maand

4 jaar geleden lanceerden Stichting tegen Kanker en VAD/De Druglijn Tournée Minérale om mensen te laten stilstaan bij hun alcoholconsumptie en het effect ervan op hun gezondheid. Ondertussen is de campagne een begrip geworden: 1 op 5 drinkt in de maand februari geen alcohol.

Lees verder

Gezondheid.be

Heb je vandaag ook de blues?

Voel je je wat somber de laatste tijd of zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan heb je wellicht last van een winterdip. En vandaag bevind je je in het epicentrum van deze ‘tijdelijke depressie’ want het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarom moet je nuchter zijn voor een operatie en wat houdt dat in?

Als je binnenkort wordt geopereerd, is het belangrijk dat je voor de operatie nuchter bent. Dat betekent dat je niet mag eten of drinken. Waarom eigenlijk? Hoelang moet je dan precies 'nuchter' zijn, en wat mag wel?

Lees verder

Gezondheid.be

Hartige galette met camembert en vijgen

Met deze galette kan je alle kanten uit. Je kunt ze serveren als voorgerecht, lunch en zelfs nagerecht. Camembert, calvados, vijgen en appels ... die ingrediënten staan garant voor een heerlijke combi.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/01/2022 , bijgewerkt op 24/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram