Nieuwsbrief 17 april

Laatst bijgewerkt: april 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 17 april

Wat is de oorzaak van haarverlies bij vrouwen en wat doe je eraan?

Voor een vrouw is de haardos een deel van haar identiteit. Als dat haar plots ferm begint uit te vallen, is er dan ook serieuze paniek! Wat zijn de redenen van haarverlies of alopecia bij vrouwen en wat doe je eraan?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Mag je oogdruppels die over datum zijn nog gebruiken?

Een oogontsteking of oogirritatie kan je beter zo snel mogelijk behandelen. Als je in je medicijnkastje oogdruppels vindt die over datum zijn, mag je die dan nog gebruiken of houdt dat risico in? En wat als de oogdruppels wel overtijd zijn, maar het flesje nog ongeopend is?

Lees verder

Gezondheid.be

Vertrouw je buikgevoel, Yakult leert je hoe

ADVERTORIAL
Je gezondheid begint in je darmen. Door te sporten houd je hen, en dus ook je hoofd en je hele lijf, gezond. Yakult wil je daarbij helpen. Met hun coachingprogramma vermijd je darmongemakken bij het sporten.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom droom ik plots zoveel?

Er is nog veel onbekend over dromen, maar één ding is zeker: dromen helpen ons om belangrijke zaken te verwerken en op te slaan. De aard van je dromen kan een afspiegeling zijn van wat je overdag meemaakt. Er zijn dan ook enkele zaken die je kan uitproberen om meer rust in je dromen te brengen.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: snelle en gezonde pasta met kalkoen en asperges

Het aspergeseizoen is aangebroken. Ideaal om deze lekkere en gezonde groente regelmatig op het menu te zetten. Dit is een smeuïg gerecht waarvan je de saus helemaal vooraf kunt maken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 17/04/2023 , bijgewerkt op 23/04/2023
volgopfacebook

volgopinstagram