Nieuwsbrief 16 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 16 januari

Cardio- of krachttraining: wat is beter om af te vallen?

Gaan lopen of trainen met gewichten kan allebei leiden tot gewichtsverlies, maar wat is de meest efficiënte manier? En als je beide vormen van training combineert, doe je dan beter cardio na krachtoefeningen of net omgekeerd?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Leverfunctieonderzoek: wat betekenen afwijkende levertests?

Leverfunctieonderzoek is een bloedonderzoek naar de verschillende functies van de lever. Een arts kan de leverfunctie onderzoeken door de gehaltes te bepalen van onder meer leverenzymen in het bloed. Abnormale leverwaarden kunnen een eerste aanwijzing zijn van een leverziekte.

Lees verder

Gezondheid.be

Draag zorg voor je tanden… en het milieu!

ADVERTORIAL
Wordt het niet eens tijd dat we afstappen van de traditionele tandpastavorm en kiezen voor een een tandpasta die niet alleen goed is voor ons gebit, maar ook voor het milieu? Ontdek hem hier!

Lees meer,...

Gezondheid.be

Blue Monday: wat kan je doen als je je down voelt?

Voel je je wat somber de laatste tijd of zit je niet helemaal lekker in je vel? Dan heb je wellicht last van een winterdip. En vandaag bevind je je in het epicentrum van deze ‘tijdelijke depressie’ want het is Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat doet een collageensupplement voor onze huid?

Collageen is een eiwit dat we overal in ons lichaam aanmaken en dat stevigheid geeft aan het lichaam en de huid. Collageensupplementen zouden helpen tegen rimpels en huidveroudering, maar is dat ook effectief zo?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/01/2023 , bijgewerkt op 25/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram