Nieuwsbrief 16 december

Laatst bijgewerkt: december 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 16 december

Wat is spanningshoofdpijn en hoe kan je de pijn verlichten?

Spanningshoofdpijn wordt gekenmerkt door een drukkende of knellende hoofdpijn rondom de schedel gedurende minuten tot vele dagen, zonder misselijkheid of braken. Patiënten met spanningshoofdpijn kunnen ook migraine hebben, en andersom.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Tai chi als medicijn bij knie-artrose en fibromyalgie

Onderzoek aan het Tufts Medical Center in het Amerikaanse Boston bevestigt eerdere studies dat Tai Chi even effectief is als kine bij reumatische aandoeningen. Volgens experts heeft het nagenoeg hetzelfde effect wat pijnverlichting en verbetering van de mobiliteit betreft.

Lees verder

Gezondheid.be

Innoverende oplossing voor allergie-gevoelige huid

ADVERTORIAL
La Roche-Posay staat bekend om haar uniek gamma huidverzorgingsproducten voor elk huidtype. Toleriane Dermallergo, bedoeld voor mensen met een zeer gevoelige of allergie-gevoelige huid, werd nu aan het assortiment toegevoegd.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Kenmerken Prader-Willi syndroom (PWS): lichamelijke symptomen, leer- en gedragsproblemen

Het Prader-Willi syndroom is een aangeboren genetische afwijking, met als ypische kenmerken onder meer spierslapte, groeistoornissen, onverzadigbare eetlust vanaf kleuterleeftijd, zwaarlijvigheid, verstandelijke beperking en gedragsproblemen.

Lees verder

Gezondheid.be

Seksleven verbeteren? Zo raak je samen opgewonden

Seks is het allerlekkerst als je allebei opgewonden bent. Maar wat nu als de een meer zin heeft dan de ander? Kun je dan zin maken? Seksuoloog Marieke Dewitte (Maastricht University) onderzoekt koppels in een heus sekslab en vertelt je alles over seksuele opwinding.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/12/2021 , bijgewerkt op 22/12/2021
volgopfacebook

volgopinstagram