Nieuwsbrief 16 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 16 augustus

Wat kan er mislopen bij een verdoving of anesthesie?

In de afgelopen jaren is verdoving zeer veilig geworden, dankzij ontwikkelingen in apparatuur, medicatie en training. Zoals dat bij elke chirurgische of medische behandeling het geval is, bestaat ook bij anesthesie een potentieel risico op ongewenste nevenwerkingen en complicaties.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Is ontrouw de voornaamste reden voor een relatiebreuk?

We legden deze en nog twee andere enkele vaak gehoorde stellingen voor aan relatietherapeute en seksuologe Vanessa Muyldermans.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat doen hoge hakken met je lichaam?

Ze ogen elegant en doen je enkele centimeters aan hoogte winnen, maar wie langdurig hoge hakken draagt, houdt het best rekening met de mogelijke gevolgen voor je lichaam.

Lees verder

Gezondheid.be

Kattenkrabziekte: symptomen en behandeling

Kattenkrabziekte is een zoönose die via een krab van een besmette kat op mensen wordt overgebracht. Ze heeft als belangrijkste kenmerk een lymfklierzwelling en leidt meestal tot spontaan herstel. Bij mensen met een verminderde immuniteit kan ze echter ernstige vormen aannemen.

Lees verder

Gezondheid.be

Dit moet je weten voor je gaat zwemmen in de zee

Bij een gevaarlijke zee denk je waarschijnlijk aan woeste golven met schuimende koppen, maar het grootste gevaar zit misschien wel in dat wat er vredig uitziet. Tussen de brekende golven zit namelijk een stroming waar zelfs olympische zwemmers niet tegenop kunnen.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/08/2022 , bijgewerkt op 23/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram