Nieuwsbrief 16 april

Laatst bijgewerkt: april 2020
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 16 april

Zijn windturbines schadelijk voor de gezondheid van de omwonenden?

Milieuvriendelijke energie, duurzaamheid, minder fossiele brandstoffen … dat willen we allemaal. Iedereen is pro ‘groene energie’, maar niemand ziet graag een windturbine in zijn achtertuin opduiken. Maar wat is de impact op je gezondheid als je een windturbine als ‘buur’ hebt?
Lees meer,...
gezondheid.be
Gezondheid.be

6 tips om spanningen in je relatie te vermijden tijdens de corona-quarantaine

In China is een recordaantal scheidingen aangevraagd sinds de COVID-19-uitbarsting. Dat je relatie in quarantainetijden meer onder spanning staat, is normaal, maar met deze tips haal je weer wat druk af de ketel.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Zo organiseer je een gestroomlijnde conference call

Bij een conference call is het cruciaal om een goede verbinding te maken met je ‘luisteraars’ en je te focussen op het juiste stemgebruik. Een paar tips en technieken.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Hoe merk je het verschil tussen hooikoorts en corona?

De symptomen van een pollenallergie lopen deels gelijk met die van het coronavirus, wat voor verwarring en ongerustheid kan zorgen. Gelukkig zijn er ook belangrijke verschillen tussen de twee aandoeningen.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Infosessie borstreconstructie en medische tatoeages

De dienst plastische heelkunde en het borstcentrum van Jessa Ziekenhuis Hasselt organiseren om de twee maanden een infosessie in kleine groep rond borstreconstructie en medische tatoeages. 

Lees meer,...

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 16/04/2020 , bijgewerkt op 23/04/2020
volgopfacebook

volgopinstagram