Nieuwsbrief 15 september

Laatst bijgewerkt: september 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 15 september

Hoofdpijn of migraine door te veel of te weinig cafeïne

Heb je regelmatig last van hoofdpijn of migraine, dan kan dat veel oorzaken hebben. Eén daarvan is cafeïne: sommige mensen krijgen namelijk hoofdpijn bij overmatig cafeïnegebruik. Of wanneer ze enkele dagen géén cafeïne gebruiken.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Kan soja klachten in de menopauze verminderen?

Tijdens de menopauze daalt het oestrogeenniveau, wat resulteert in opvliegers, stemmingswisselingen, vermoeidheid en vaginale droogheid. Een natuurlijk alternatief voor hormoontherapie is soja. De isoflavonen in soja hebben een oestrogeenachtige werking.

Lees verder

Gezondheid.be

Slim microfoontje helpt slechthorende in gezelschap

ADVERTORIAL
Goed verstaan in gezelschap blijft een wens voor slechthorenden. Een klein richtmicrofoontje dat draadloos verbonden is met uw eigen hoortoestellen, biedt uitkomst.

Ik wil goed verstaan >

Gezondheid.be

Basisbehandeling van reumatoïde artritis

Reumatoïde artritis (RA) is een chronische immuunziekte. De basisbehandeling van reumatoïde artritis wordt zo snel mogelijk opgestart na de diagnosestelling, bij voorkeur binnen de 2 à 3 maanden, om de evolutie van de ziekte te vertragen of te stoppen.

Lees verder

Gezondheid.be

Zijn voorgesneden groenten even gezond als verse groenten?

Voorgesneden selder, prei, broccoli, soep- en wokgroenten, sla, paprika’s enzovoorts zijn steeds populairder. Zijn die groenten even goed en even gezond als verse groenten die je zelf snijdt?

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/09/2022 , bijgewerkt op 21/09/2022
volgopfacebook

volgopinstagram