Nieuwsbrief 15 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 15 november

Hoe kies je goed speelgoed voor Sinterklaas?

Ook dit jaar trakteert de Sint alle brave kindjes op lekkers en leuks. De speelgoedfolders staan alweer vol kleurrijke items, maar dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Met deze cadeautips vind je speelgoed waarmee je sowieso scoort... en blijft scoren.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Maagontsteking of gastritis: irritatie van het maagslijmvlies

Gastritis is een ontsteking aan het maagslijmvlies, ten gevolge van een acute of langdurige, chronische irritatie van het slijmvlies. Het is een veelvoorkomende aandoening: meer dan de helft van alle mensen boven vijftig jaar zou gastritis hebben, maar niet altijd gepaard met symptomen.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe help je iemand met een paniekaanval?

Wanneer iemand een paniekaanval heeft, is dat ook voor hun naasten of voor toevallige omstaanders een beangstigende ervaring. Er zijn een aantal belangrijke do’s-en-don’ts die je best in acht neemt om de aanval samen onder controle te krijgen.

Lees verder

Gezondheid.be

De samenstelling van moedermelk en de voordelen ervan voor je baby

“Moedermelk is het beste voor je baby” is een veelgehoorde uitspraak. Maar wat maakt die moedermelk dan precies zo goed, en wat zijn de voordelen ervan voor je baby of korte en lange termijn?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: Focaccia

Brood kent eindeloos veel variaties, van eenvoudig tot heel exotisch, en is gemakkelijk om te maken. Deze focaccia is een Italiaanse specialiteit die heerlijk op smaak gebracht wordt met tomaatjes, olijven en zuiderse kruiden.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 15/11/2021 , bijgewerkt op 29/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram