Nieuwsbrief 14 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 14 oktober

Heb jij quarantainemyopie? Gratis oogmeting tijdens Week van het Zien

Tijdens de Week van het Zien kan iedereen vrijblijvend zijn ogen laten screenen bij een van de 200 deelnemende punten. En dat is nodig, want door de coronacrisis hebben onze ogen – en vooral die van kinderen en jongeren - het extra zwaar te verduren gehad.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Urine-incontinentie bij mannen: welke behandelingen zijn er?

Incontinentie of urineverlies wordt vaak gezien als een vrouwenzaak. Onterecht, zo blijkt, want 10% van de mannelijke veertigplussers krijgt er eveneens mee te maken. Bij de meerderheid van hen is het probleem te verhelpen.

Lees verder

Gezondheid.be

Kurkuma nog krachtiger met boswellia en zwarte peper !

ADVERTORIAL
Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het krachtige kurkuma nog versterkt wordt in combinatie met de nieuwe superfood boswellia. Zwarte peper zou ook de opname van kurkuma in de gewrichten sterk verbeteren! Ervaar deze kracht voor uw krakende gewrichten en lees snel verder.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Getuigenis: hysterectomie na baarmoederverzakking

Op haar 45ste kreeg Annemie het advies om zich te laten opereren naar aanleiding van een baarmoederverzakking. Hoe het zover kwam, lees je in haar getuigenis.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe raak je af van angstdromen?

Nare dromen reflecteren de stressvolle gedachten die we hebben gedurende de dag. Met een goede slaaphygiëne en enkele doelgerichte technieken kan je ervoor zorgen dat zulke kwade dromen je niet wakker houden.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/10/2021 , bijgewerkt op 29/10/2021
volgopfacebook

volgopinstagram