Nieuwsbrief 14 maart

Laatst bijgewerkt: maart 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 14 maart

Is spuitwater even gezond als plat water?

Bruiswater is water waarin koolzuurgas onder druk is opgelost. Door dit proces van carboniseren verkrijg je bruis in je drankje. Velen verkiezen deze sensatie boven die van plat water. Maar is bruisend water ook goed voor de gezondheid?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Oogoperatie in plaats van bril of lenzen?

Naar schatting ondergaat bijna 3% van de ver-of bijzienden of mensen met astigmatisme vandaag een oogcorrigerende operatie, met het idee geen bril of contactlenzen meer te moeten dragen.

Lees verder

Gezondheid.be

10 lezeressen testten het glijmiddel Mucogyne

Wie dacht dat glijmiddel enkel in de menopauze van pas komt, heeft het fout. Uit de oproep naar kandidaten voor een testing van Mucogyne bleek al snel dat veel meer vrouwen op zoek zijn naar een glijmiddel dan je zou denken. Elk met een eigen drijfveer. Lees maar mee.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: Popia tod

Popia tod, dat zijn Thaise loempia's. Het is superleuk om zelf eens loempia's te maken en je vindt alle ingrediënten in een supermarkt met een ruim assortiment aan oosterse producten.

Lees verder

Gezondheid.be

Webinar Reuma: Sociale en financiële voordelen

Reuma heeft impact op vele aspecten in het leven, zo ook op je budget. Deze webinar wil je meer wegwijs maken bij welke instanties je mogelijks kan aankloppen voor sociale en financiële ondersteuning.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 14/03/2022 , bijgewerkt op 21/03/2022
volgopfacebook

volgopinstagram