Nieuwsbrief 13 juni

Laatst bijgewerkt: juni 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 13 juni

Oedeem: Wanneer zijn gezwollen benen, enkels en voeten gevaarlijk?

Tijdens de warme zomermaanden krijgen we sneller last van gezwollen benen, enkels en voeten. Hoe komt dat? We lijsten met behulp van UZ Gent de mogelijke oorzaken op. De meeste zijn onschuldig en kunnen vrij gemakkelijk verholpen worden. Andere zijn ernstiger en vergen een specifieke behandeling.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is relationele intelligentie en hoe kan je eraan werken?

De relationele intelligentie slaat op de manier waarop je duurzame relaties aangaat. Met een partner bijvoorbeeld, maar ook met je kinderen of vrienden. Hoewel er emotionele intelligentie (EQ) moet zijn om ook relationeel intelligent te zijn, is er een verschil tussen beide.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat zijn de oorzaken van een onfris ruikende adem?

Iedereen weet dat tabaksrook, look en koffie een onaangename of zelfs slecht ruikende adem kunnen veroorzaken, maar er zijn nog een aantal andere boosdoeners.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe word ik fit vanuit mijn luie zetel?

De wetenschap heeft ons leven al op ongelooflijk veel manieren makkelijker gemaakt, maar zou er nu echt geen enkele manier zijn om fit te worden zonder er maar een druppel zweet aan te verspillen?

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: Vol-au-vent burger

Vol-au-vent is top of mind als het gaat over ons culinair erfgoed. Deze hippere, romige versie komt in de vorm van een burger op je bord. Ideaal om te maken als je wat restjes kip in huis hebt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/06/2022 , bijgewerkt op 16/06/2022
volgopfacebook

volgopinstagram