Nieuwsbrief 13 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
vrijdag 13 januari

Hoe vaak zou je moeten douchen?

Dagelijks douchen is de normaalste zaak van de wereld. Zo’n aangename, warme bundel waterstralen verkwikt je en geeft je een fris en schoon gevoel. Zeker als hij wordt gecombineerd met een heerlijk geurende douchegel. Maar wat doet dat met je huid?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Vrouwelijk orgasme: hoe vind je de A-spot?

De A-spot is een erogene plek bovenaan de vagina, tussen de baarmoederhals en de blaas. Stimulatie van de A-spot zou smering van de vagina bevorderen, het voorspel aangenamer maken en de kans op een orgasme voor een vrouw vergroten.

Lees verder

Gezondheid.be

Afwezig wegens ziekte: alles over de controlearts

Als werknemer heb je het recht om enkele dagen per jaar zonder een attest een dag afwezig te zijn. Je hoeft voor die dagen ook geen verlof op te nemen, maar de werkgever kan wel een controlearts sturen om te controleren of je echt ziek bent. Dat is ook zo bij langdurige afwezigheid.

Lees verder

Gezondheid.be

Op welke premies heb je recht bij de geboorte van je kindje?

De geboorte van een kindje is een wonderlijke gebeurtenis, maar er komt ook heel wat bij kijken. Je moet niet alleen je living reorganiseren, maar ook je financieel plan. Gelukkig heb je als ouder recht op een aantal premies.

Lees verder

Gezondheid.be

Gezonde comfort food: Parmigiana di melanzane

'Italiaanser' kan het haast niet: aubergines, mozzarella en tomaten. Dat zijn drie topingrediënten uit Zuid-Italië. Een vegetarisch hoofdgerecht en comfort food van de bovenste plank.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/01/2023 , bijgewerkt op 18/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram