Nieuwsbrief 13 december

Laatst bijgewerkt: december 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 13 december

In welke producten zit palmolie en is het schadelijk?

Hoewel de consumptie van palmolie over de hele wereld toeneemt, is het een zeer controversieel product. Enerzijds heeft palmolie enkele gezondheidsvoordelen, anderzijds kan het risicovol zijn voor het hart. De stijgende productie van palmolie heeft bovendien een impact op het milieu.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wat is oefentherapie en bij welke lichamelijke klachten kan het helpen?

Oefentherapie is een behandelingsvorm die zich richt op het voorkomen en behandelen van lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderklachten en artrose. Een oefentherapeut geeft je advies en oefeningen die afgestemd zijn op je individuele situatie.

Lees verder

Gezondheid.be

Liposomale voedingssupplementen werken sneller en doeltreffender

Het grootste deel van de werkzame stoffen van voedingssupplementen gaat verloren in ons spijsverteringsstelsel. Bij liposomale voedingssupplementen komen de vitamines en mineralen wél intact in onze bloedbaan terecht, waardoor ze sneller en doeltreffender werken. 

Lees verder

Gezondheid.be

Dit zijn de 9 meest voorkomende nagelproblemen

Onze nagels beschermen de toppen van de vingers en tenen. Maar ouderdom, huidziekten of onderliggende aandoeningen kunnen de kwaliteit van de nagels aantasten. We geven een overzicht van veelvoorkomende nagelaandoeningen.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat kan je baby ’s nachts best aandoen?

Hoe warm moet je je baby ’s nachts aankleden als het vriest? En hoe check je of hij het niet te warm of te koud heeft? Slaapcoach NathalieSchittekatte van Snuggles and Dreams weet raad, en heeft zelfs een duidelijke infographic gemaakt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 13/12/2022 , bijgewerkt op 19/12/2022
volgopfacebook

volgopinstagram