Nieuwsbrief 11 oktober

Laatst bijgewerkt: oktober 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 11 oktober

Hoeveel keer zou je per dag moeten plassen en wanneer is er een probleem?

De hoeveelheid urine die per 24 uur wordt uitgescheiden, geeft een indicatie van mogelijke gezondheidsproblemen. Welke waarden moet je in de gaten houden?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wanneer is er sprake van emotionele ontrouw?

Emotionele ontrouw is een veeleer vaag begrip en kent vele interpretaties. Wat voor de ene emotionele ontrouw is, is voor de andere gewoon vriendschap of onschuldig flirten. Maar op je relatie kan het zijn sporen nalaten.

Lees verder

Gezondheid.be

Een hoorapparaat dat ook je gezondheid verbetert?

ADVERTORIAL
Zeer zeker!  De Audéo™ Fit van Phonak biedt niet alleen uitstekende geluidskwaliteit. Het toestel is ook je eigen persoonlijke gezondheidscoach.

Benieuwd hoe dat werkt?

Gezondheid.be

hCG: Welke waarden wijzen op een (gezonde) zwangerschap?

hCG staat voor het zwangerschapshormoon humaan choriongonadotrofine, maar vanaf wanneer is hCG aanwezig in je urine en in je bloed? En welke waarden wijzen erop dat de zwangerschap goed evolueert?

Lees verder

Gezondheid.be

PFAS: hoe giftig is jouw pan?

Regenpakken, anti-aanbakpannen, smeermiddelen, post-its, bakpapier, brandblusmiddelen: superhandig omdat ze water- of vetafstotend zijn. Dat komt omdat er PFAS in zit, en die zijn niet alleen zeer schadelijk voor je eigen gezondheid en voor het milieu, ze zijn ook nog eens heel moeilijk afbreekbaar.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/10/2022 , bijgewerkt op 18/10/2022
volgopfacebook

volgopinstagram