Nieuwsbrief 11 augustus

Laatst bijgewerkt: augustus 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 11 augustus

Waarop letten als je mosselen eet?

Mag je mossels die niet openen opeten? Hoelang kan je mosselen bewaren, en hoe doe je dat dan best? Alle info op een rij.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Wetenschappers testen neusvaccin tegen alzheimer

Wetenschappers hebben een neusvaccin ontwikkeld dat doeltreffend was bij de bescherming en behandeling van muizen met Alzheimer. Als uit een nieuwe proef blijkt dat het vaccin veilig is voor mensen, volgen meerdere studies om te zien of het vaccin bij mensen dezelfde resultaten boekt.

Lees verder

Gezondheid.be

Waarop moet je letten als je een nieuwe matras wil kopen?

Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Wil je ’s nachts comfortabel liggen, dan heb je ondersteuning van een goede matras nodig. Een degelijke matras heeft de juiste hardheid en eigenschappen die passen bij je individuele behoeften.

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is de beste manier om babyspeelgoed schoon te maken?

Het is verstandig om babyspeelgoed regelmatig schoon te maken. Baby's raken voortdurend van alles aan en steken allerlei dingen in hun mond en zijn daarom vatbaar voor besmetting en ziektes.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe verwijder je best een splinter?

Een houtsplinter, een stukje glas of metaal, of een doorn in de vinger of de voet, verwijder je bet best zo snel mogelijk. Een splinter kan namelijk niet alleen pijn veroorzaken, de wonde kan ook ontsteken of geïnfecteerd raken.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 11/08/2022 , bijgewerkt op 17/08/2022
volgopfacebook

volgopinstagram