Nieuwsbrief 10 november

Laatst bijgewerkt: november 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 10 november

Pancreaskanker: door ‘algemene’ symptomen nog steeds moeilijk te herkennen

In 2030 zal pancreaskanker waarschijnlijk tot de top drie van meest dodelijke kankers in België behoren. Vandaag sterft bijna 87 percent van de patiënten binnen de vijf jaar na diagnose... Al is er ook wel hoopgevend nieuws uit de onderzoekswereld.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Overmatig boeren laten: wat kan je eraan doen?

Boeren is het ‘ontluchten’ van de maag via de slokdarm en mond. Dit is meestal een normale, gezonde reactie, omdat we de hele dag door lucht onbewust lucht inslikken. Overmatig boeren kan echter wijzen op een of andere aandoening.

Lees verder

Gezondheid.be

Een hoorapparaat dat ook je gezondheid verbetert?

ADVERTORIAL
Zeer zeker!  
De Audéo™ Fit van Phonak biedt niet alleen uitstekende geluidskwaliteit. Het toestel is ook je eigen persoonlijke gezondheidscoach.

Benieuwd hoe dat werkt?

Gezondheid.be

Vallen we echt op een ‘type’?

Onderzoek toonde aan dat er bepaalde gelaatstrekken zijn die iedereen aantrekkelijk vindt, zoals een symmetrisch gezicht. Zulke gedeelde voorkeuren bepalen voor 50 procent of we iemand aantrekkelijk vinden. Wat bepaalt de andere 50 procent?

Lees verder

Gezondheid.be

Welke kinderziekten met vlekjes zijn er?

Vroeg of laat zal je kind een kinderziekte krijgen. Veel daarvan gaan gepaard met vlekjes, en vooral in een vroeg stadium lijken de verschillende kinderziekten op elkaar. We zetten de vlekjesziekten die het meest voorkomen op een rij.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/11/2022 , bijgewerkt op 14/11/2022
volgopfacebook

volgopinstagram