Nieuwsbrief 10 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 10 januari

8 tips om een winterdip te verslaan

Wanneer de dagen korter worden, hebben heel wat mensen last van een winterdip. Bij sommigen kan het zo erg zijn, dat ze een echte winterdepressie krijgen. Enkele tips om de donkere maanden zonder problemen te overbruggen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Stuifmeelseizoen 2023 nu al gestart

Het nationaal surveillancenetwerk van Sciensano kondigt de start van het stuifmeelseizoen van de els en de hazelaar aan. Het aantal stuifmeelkorrels van deze bomen is de laatste weken aanzienlijk toegenomen.

Lees verder

Gezondheid.be

incontinentieadvies op maat bij Goed thuiszorgwinkel

ADVERTORIAL
Laat incontinentie je leven niet ontregelen. Kom langs bij een specialist incontinentiezorg bij Goed en ga voluit voor comfortabel leven.

Klik hier voor incontinentieadvies op maat.

Gezondheid.be

Slaaptekort bij kinderen: symptomen en gevolgen

Kinderhersenen zijn namelijk nog volop in ontwikkeling. Dat betekent dat een uurtje minder slaap veel schadelijker is dan een verloren uur slaap bij volwassenen. Welke signalen wijzen op een slaaptekort bij kinderen?

Lees verder

Gezondheid.be

Wat is een gastric bypass en hoe verloopt de operatie?

Een gastric bypass is een operatie waarbij men de maag verkleint tot ongeveer 5 procent van de oorspronkelijke grootte. Het gevolg is dat je beduidend minder zal kunnen eten en dat minder voedingsstoffen door de darm worden opgenomen, waardoor je afvalt.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/01/2023 , bijgewerkt op 18/01/2023
volgopfacebook

volgopinstagram