Nieuwsbrief 10 januari

Laatst bijgewerkt: januari 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 10 januari

Wat gebeurt er als je maaltijden overslaat?

Het lijkt misschien de snelle weg naar een slanke lijn, maar het overslaan van maaltijden, werkt veeleer in je nadeel. Binnen vier tot zes uur na je laatste voedselinname beginnen je hersenen het tekort aan brandstof te ervaren en bovendien kan het net je basisstofwisseling vertragen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Getuigenis: Opgroeien met een narcistische ouder

Wat is de impact op je persoonlijkheid als je opgroeit met een narcistische ouder? Kristin is 58 en probeert nog steeds goedkeuring te krijgen van haar moeder. “Al jaren zeg ik tegen mezelf: ik doe het niet meer, ik ben er te oud voor geworden. En toch verval ik telkens in mijn zelfde gedrag.”

Lees verder

Gezondheid.be

Chronische ziekten: wat als het aan je lekkende darm ligt?

ADVERTORIAL
Er wordt gezegd dat de darm poreus is wanneer deze bepaalde voor ons lichaam schadelijke stoffen doorlaat in het bloed. Wat zijn de gevolgen van deze intestinale hyperpermeabiliteit? En hoe kunnen we dit behandelen?

Lees meer,...

Gezondheid.be

10 oefeningen om skiblessures te vermijden

Skiën vereist kracht en lenigheid en een goed reactie-, uithoudings- en coördinatievermogen. Met deze 10 oefeningen ben je er volledig klaar voor.

Lees verder

Gezondheid.be

Appel met rode biet en feta

Een gerecht met drie versies: een gewone, een mooie, en een snelle. Het ziet er telkens anders uit, maar het blijft even lekker!

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/01/2022 , bijgewerkt op 17/01/2022
volgopfacebook

volgopinstagram