Nieuwsbrief 10 april

Laatst bijgewerkt: april 2023
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 10 april

Waarom de eerste zon gevaarlijk is

De lentezon breekt stilaan door en zal de komende weken alsmaar meer gaan schijnen. Maar het is algemeen geweten dat na de wintermaanden de eerste lentezon gevaarlijk is. Waarom eigenlijk?
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Coeliakie of glutenintolerantie: symptomen en behandeling

Als een coeliakiepatiënt iets eet of drinkt dat met één of meer graansoorten is bereid of daarmee in aanraking is geweest, wordt het slijmvlies van de dunne darm beschadigd, met verschillende klachten als gevolg. 

Lees verder

Gezondheid.be

Saartje Vandendriessche: “Wie wil samen met mij de 20km van Brussel lopen?”

ADVERTORIAL
Dat Saartje Vandendriessche de 20 km van Brussel loopt, zal niemand verbazen. Dat jij je goede voornemens kunt realiseren door samen met Saartje de eindmeet te halen, is wel behoorlijk spectaculair.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Stoppen met tutje? 'Denk als je peuter/kleuter'

In haar boek 'Denk als je peuter/kleuter' deelt Karolien Raeymaekers veelvoorkomende struggles en praktische tips om constructief om te gaan met alledaagse kwesties en zo de onderlinge band met je kind te versterken. Zo geeft ze ook tips over hoe je kind best afscheid kan nemen van z'n tutje.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: chocoladecheesecake

Chocolade in overvloed thuis? De pure chocolade kan je alvast gebruiken voor dit recept van Pascale Naessens. De chocoladecheesecake is niet te versmaden. Hij is zacht, smeuïg, vol van smaak en beloont de chocoladeliefhebber helemaal.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 10/04/2023 , bijgewerkt op 17/04/2023
volgopfacebook

volgopinstagram