Nieuwsbrief 1 september

Laatst bijgewerkt: september 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 1 september

Hoe reinig je de microgolfoven zonder het gebruik van schadelijke producten?

Er zijn enkele trucjes waarmee je de microgolfoven grondig kunt reinigen of vieze geurtjes kunt verwijderen zonder dat er schadelijke producten aan te pas komen. We sommen er vijf op.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Baarmoederhalskanker: symptomen, diagnose en behandeling

Elk jaar worden in België ongeveer 700 à 800 vrouwen getroffen door een invasieve baarmoederhalskanker die niet tijdig werd opgespoord. Deze vorm van kanker ontwikkelt zich nochtans geleidelijk, en is makkelijk op te sporen via een uitstrijkje.

Lees verder

Gezondheid.be

Gedragsstoornissen bij kinderen: ODD en CD

Er is sprake van een gedragsstoornis wanneer het gedrag heel problematisch is, langer dan een jaar aanhoudt ondanks een steunende, veilige context en wanneer het de persoon erg belemmert in de schoolomgeving, bij het vrienden maken en bij contact met familie.

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe kun je jouw seksleven verbeteren?

Vaak worden seksuele problemen veroorzaakt door angst en schaamte, maar daar kan sekstherapie bij helpen, zelfs online! Nederlands seksuoloog Jacques van Lankveld legt uit welke oefeningen je seksleven kunnen verbeteren.

Lees verder

Gezondheid.be

Leven met epilepsie: de getuigenis van Bram

Bram was 16 jaar toen hij de diagnose 'epilepsie' opgespeld kreeg. Hoe ging hij daarmee om, hoe beïnvloedt epilepsie zijn leven en hoe stelt hij het nu, sinds de ingreep? Zijn verhaal.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/09/2022 , bijgewerkt op 05/09/2022
volgopfacebook

volgopinstagram