Nieuwsbrief 1 november

Laatst bijgewerkt: november 2022
Gezondheid
Nieuwsbrief
dinsdag 1 november

Extreme vermoeidheid en andere gevolgen van omgevingslawaai op onze gezondheid

De gevolgen van omgevingslawaai voor onze gezondheid zijn negatief: het risico op hart- en vaatziekten stijgt, net als de kans op slaapstoornissen, hoge bloeddruk en zelfs vroegtijdige sterfte. Niet enkel overdag is lawaai schadelijk, maar ook ’s nachts.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

“Mijn kind daagt mij uit!” – Tips van een psycholoog

Zoekt je kind voortdurend grenzen op? Heb je het gevoel dat hij niet luistert, dat je woorden niet doordringen en dat hij je soms zelfs uitlacht? Weet dan dat achter dat uitdagend gedrag andere behoeften schuilgaan. Psycholoog Valentine Anciaux geeft tekst en uitleg aan de hand van enkele sleutelvragen.

Lees verder

Gezondheid.be

Het gouden duo : kurkuma en sporebiotica !

ADVERTORIAL
Vooral kurkuma en sporebiotica zijn erg in trek dezer dagen. In heel wat studies heeft de superfood kurkuma de optimale werking voor soepele spieren en gewrichten aangetoond. Wil u weten waarom zowel een goede maagfunctie als soepel bewegen belangrijk zijn, lees dan snel verder !

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom zetten we chrysanten op het kerkhof?

Aan de start van november gedenken wij onze overleden familieleden en die kleurrijke bloemen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden. Hoe komt dat eigenlijk?

Lees verder

Gezondheid.be

Hoe voorkom je dat gesneden witloof verkleurt?

Witloof is een heerlijke en supergezonde groente waarmee je alle kanten uit kunt. En het witloofseizoen draait momenteel op volle toeren.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/11/2022 , bijgewerkt op 14/11/2022
volgopfacebook

volgopinstagram