Nieuwsbrief 1 november

Laatst bijgewerkt: november 2021
Gezondheid
Nieuwsbrief
maandag 1 november

Hoe rouwt een kind en hoe ga je daar best mee om?

Net zoals een volwassene rouwt ook een kind op zijn eigen manier. Het rouwproces wordt beïnvloed door zijn leeftijd en zijn karakter, maar vaak ook door zijn omgeving. Een luisterend oor, begrip en een lief woord zijn vaak de beste hulp.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Vormen van psychotherapie: wat is dierentherapie?

Bij dierentherapie of Animal Assisted Therapy (AAT) vervullen dieren een therapeutische rol. Ze worden ingeschakeld om mensen met fysieke, psychische en psychosociale problemen te helpen hun gezondheid op peil te houden of te verbeteren.

Lees verder

Gezondheid.be

Is uw baby of kind voldoende beschermd tegen meningitis?

ADVERTORIAL
Meningitis is een zeldzame, maar ernstige aandoening die in 1 op 5 gevallen leidt tot ernstige gevolgen. Zelfs met de juiste behandeling overleeft ongeveer 1 op de 10 patiënten het niet1. Hier zetten we nog eens alle info op een rij.

Lees meer,...

Gezondheid.be

Waarom zetten we chrysanten op het kerkhof?

Op Allerzielen gedenken wij onze overleden familieleden en die kleurrijke bloemen zijn daar onlosmakelijk mee verbonden.

Lees verder

Gezondheid.be

Recept: Conchiglie met cashewnotenricotta en pompoencrème

Ben je een pasta lover en veganist? Dan zijn deze conchiglie, het Italiaanse woord voor schelpen, zeker iets voor jou. Laat je verrassen door de pure smaken en de romige vulling.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE


verschenen op : 01/11/2021 , bijgewerkt op 15/11/2021
volgopfacebook

volgopinstagram